Followers

Thursday, January 19, 2012

~Main air~

Mesti ramai yg cuti-cuti kan on CNY ni....errmm...sekolah wani pon cuti lama...1mgu...tapi asif sama je dgn abah sampai selasa jer....kalo ikut cam panjang langkah je kan boleh balik Kmn@Kelantan kan..kan...tp kami tak balik...xperlah..baru je awal thn br ni kami balik sana kan......
Sebenanrnya awal cuti on Saturday ni..Ilp Mersing buat Family Day kat JB....main-main air di sini...





insyaAllah pagi2 sabtu ni kami disini konvoi bergerak ke LA STELLA WATER THEME PARK JB....family day tak support menginap sana,habis je fmly day semua balik mersing...tp kami maybe stay JB dululah coz mesti penatkan main2 air ni...insyaAllah hari ahad balik mersing...ibu pon sambung kerja...tu pasal xleh nak plan balik kg...coz ibu ader koje...



2 comments:

Liz@ n H@ris said...

bestnye g main2 air..

danishfamily said...

best nyer main2 air..keje pe ibu?