Followers

Monday, September 27, 2010

~Sabtu Kami~


huhu...susah nya nak berblog...skrg ira suka mengacau lah...tu yg mood kureng ada...ni criter sabtu punya tau...
xder kemana....tghr kuar memula pi cari brg kete abah coz si merah telah menuntut duit raya nya nampak gayer...huhu....jumpa gak lah brg tu....selesai 1 masalah....tp ada lagi yg kena melabur..tgu masa jelah coz susah nak antar si merah masuk klinik time budak2 sekolah ni..jd tgk lah abah try tgk hr minggu boleh tak...kalo jadi masuk klinik huhu maka hari minggu kami dirumah lah minggu ni..uwwwaaaa....

ni sesajer dlm kete tgu abah boring....
 


 ni kat umah pulak tgh siap2 nak pi umah kawan dkt2 ni jer...sesajer jalan2 konon raya..hehe

malam pi rayer umah cik niza lak....ira kena pegang coz memanjat x hengngat semua perabot jati org...aisshh..

5 comments:

znurul said...

raya jangan tak raya!

ILA HAFIZ said...

beso dah si adik..mulutnya seksi gitu. :) muka kak wani.
x dpt jumpa raya ni kan?.. windu sama kamoo

Mama Herda said...

sme muka ira dgn wani haaaa..

Liz@ n H@ris said...

arrgggh..behnye mkn2 kat umah acik niza...indunye kat korang....

izzati said...

comey la anak akak yang girl pakai cermin mata, cam genius ! :)