Followers

Tuesday, October 12, 2010

Berita....

teng...teng..teng.....sama je kan cam bunyi 10.10.10...macam ip address pon ada...hihi...ramai kan nak kejor nombor ni...termasuk la adik aku memula teringin nak kawin date..tp nak wat camner jodoh lom sampai....huhu calon pon fening2 lagi nak yg mana...haha....
tp kan dalam awal pagi 10.10.10 ni lah abah terima msg yg sedara nya aka jiran gaklah umur 25thn camtulah meninggal akibat accident...mmg abah terkejut gaklah...teringat raya baru ni lepak2 dpn umah tok ma kat kg..tp ini lah nama takdir kan....Tuhan nak ambik nyawa skjp je kan...
Pastu esokkan pagi dpt lagi berita kematian nenek saudara abah....
Innalillah......
Alfatihah....semoga roh mereka dicucuri rahmat&ditempatkan di tmpt org2 yang beriman..

1 comment:

Lyana said...

innalillah....al-fatihah...