Followers

Wednesday, December 07, 2011

~Buat-buat busy~

  Ermmm...lamanya tak conteng2 blog.....huhu nak kata busy sesangat tu xderlah sgt....tapi macam buat2 busy adalah haha....sebenarnya hari tu masa cuti awal muharam kami balik Kemaman jgk on Sunday tu....tetiba abah ajak balik..kami gerak pg tu esokkan ptg balik Mersing..itu yg terus mood berblog ke laut...maklumlah kalo dah cuti duk dapor....mood ke laut lah bila dah sampai umah sendiri haha

Minggu lepas jgk rasa nk wat kek carrot walnut...maka jln lah projek nya...pg tu mood rajin je...dlm paler nak lah deco2 utk anak2.....tp bila tghr mood dah jd lain coz bulan mengambang...mmg terus down mood ni...nk letak topping atas kek pon ala-ala malas je...tp gerakkan jgk lah sian tgk anak2 dah nunggu..ambiklah wat jugak 3ekor angry bird...haha togel je nampak kek...

.
 Minggu ni ibu pun sikit busy dgn tempahan Simple Cheesecake back to back...Alhamdulillah xleh mengeluh bab ni....kena bersyukur hehe

pastu weekend br ni kakak ibu dari Kemaman datang Mersing lg 1 family....itu yg nak blogging dgn fb asyik mood ke laut jek....

ni pon sementara tgu kek duk dlm oven...conteng kat cni jap..kul 4pg tuuu bgn wat kek..pg nti kul 8 org nak pick up...ni gara2 smlm pi main bowling balik kul 12mlm..langsung kena wat kek sblm subuh..hehe..nanti next entry i story bab bowling yer...azan subuh dah berkumandang....cau cin cau...




5 comments:

Liz@ n H@ris said...

tertawan tgk...yummy..:)

el said...

dap2..nti terjah KL nak rs boleh kak

danishfamily said...

budak2 ni terliur tgk a.birds

MaMa NuRuL said...

sekor sorang ye bird tu..

irma said...

liza~apa lagi...cpt panaskan oven haha
el~aku duk mersing lah....haha
su~angry birds tu wat perhiasan je...
nurul~a'ah sutir sorang br x gaduh..hehe