Followers

Thursday, December 15, 2011

~Terkejar-kejar~

 Kalau ikutkan hati byk ni nak update blog....huhu siannya blog ni dah bersawang...FB pon jarang on9...tp kekadang curi gak guna fon...tp kekadang wifi ni sengal...tak dapat gak nak layan FB...terkejar-kejar lagi ibu ni nk update blog.....kawan2 pon kadang tiap2 hari update...tak terkejar ibu nk tinggal jejak..

Folder picture utk update blog pon dah penuh tp satu pon tak terletak dlm entry...huhu...aci lah kan nanti kalo free ibu tempek lagi....2,3mgu ni ibu direct bekerja ...insyaAllah nanti Public Holiday on Xmas ibu nak bercuti sampai New Year or sampai bukak skul....sian budak2 ni sebok ajak pi jenjalan....tu pon tak kemana sangat insyaAllah CNY sambung cuti kat lain lak ye anak2...


2 comments:

Liz@ n H@ris said...

huhuu..bz beno cik ima skg ye...

danishfamily said...

syukur la..rezeki baking2 yer cik ima