Followers

Wednesday, December 05, 2012

Mini Konvokesyen Tabika Kemas Mersing 2012

  Assalamualaikum...
lama x conteng2 huhu...ni story sikit2 & gambar Hasif konvo 10.11.12 yg lalu.....lega thn ni buat di bandar mersing je...sblm2 ni buat di Felda Nitar jauh tu...Alhamdulillah abg hasif dapat anugerah cemerlang...dpt tmpt ke2 dlm final exam...kalah di tgn budak pompuan hehe...mmg kuat competitor asif tu,,,b4 this boleh lah lg hasif duk ranking yg pertama...tp dkt2 ujung2 ada student baru masuk mmg betul2 saingan buat asif tp tertewas jgk asif...hehe asif ckp asif xleh lawan tulisan dia cantik sgt...haha...semoga asif dpt tingkatkan usaha lg next year....kakak wani pon alhamdulillah final exam thn ni ada peningkatan...dh boleh buang 'C'..dpt 4A&yg selebihnya 'B'..kalo tak sblm ni mesti gak ada C nyelit..harap2 thn dpn kakak pon kena usaha lagi..UPSR dah semakin hampir..ibu&abah sentiasa doakan kejayaan kakak&abg ye...teruskan usaha...


 

 Muka orang mengantuk huhu

 takleh nak snap gambar dgn rakan sekelas yg lain coz dorang semua duduk di belakang..ni rakan2 yg dpt anugerah jelah duk kat dpn...bunga2 je hehe...yg pakai tudung sebelah asif tu lah aisyah dpt tempat pertama..& belakang asif tu aina tempat ke3...asif di apit oleh bunga2...hehe






turun2 terus bongkar hadiah dlm beg



Setakat ni asif dah berazam nak dpt no2 lagi darjah1 nanti katanya sbb nk kumpul mainan hot wheels lagi...ibu ckplah kena no1 lah pulak dpt adiah lagi mahal..'OK..asif cuba!'...acilah kan ibu 'rasuah' cam ni...huhu
 





 

1 comment:

Anonymous said...

I'm impressed, I must say. Seldom do I come across a blog that's both
equally educative and amusing, and let me tell you, you have
hit the nail on the head. The problem is an issue that
not enough folks are speaking intelligently about.
I'm very happy I found this in my search for something regarding this.



Feel free to surf to my weblog - diabetes care now ()