Followers

Thursday, September 10, 2009

::huhu Tak tau tajuk apa daaa...::

Ni kira persiapan nak balik kampung lah kekonon..haha baru2 ni selesaikan gunting rambut budak2 ni...




kekonon rambut raya wani lah..ingat nak buat pesen lan lak sbb dah penah gunting camni..tp cina tu ckp ok dgn pesen camni coz rambut wani ni nipis je...


rambut asif lak..haha...cam org penan akibat dia x nak duk diam..yg kat depan tu jd senget itu yg makin tinggi kena potong sbb nk buang senget tu..huhu




ni gambar ira dlm passport..hehe bukan senang ni nak ambik gambar dia kat kedai..kejenya tido je..sampai 2x pegi.yg 1st pegi dia tido,puas kejut x nak bangun.jd pusing2 dlu,nak kejutkan dia dlm kete..sampai depan kedai tu pon still x bgn lagi...kejut2 lagi bangun gak..cepat2 masuk dlm kedai.sian si ira ni kena kejekan coz kena duduk tegak sampai ibu&pekerja kedai tu pegang si ira ni.byk kali gak snap sbb si ira ni x tgk depan dia asyik tgk tepi je...huhu..sakit pinggang ko ira lama2 kena keje kan..nilah hasil yg terbaik...haha dahlah tgh org agah2 dia suh tgk depan boleh lak dia yak..sib baik pekerja tu x dgr.itu pasal mata dia tgk ke tepi je coz tgh feel proses yak..haha dah selesai uruskan passport si ira...


2 comments:

FaizAmYAirieL said...

comeynye gambo pasport ira..ehehe..asif ni lesum pipit die dalam sungguh la...sgt menawan kalau die senyum..ehehe

erynonelove said...

haha..lawak la ira ni...gambar feel yak yer.