Followers

Friday, April 23, 2010

~Terjumpa buaya.....??!~


Semalam....pi lah dinner di tok janggut....asif lah ni...sikit2 tok janggut tau...dr siang lagi dia request....sajer lah pujuk nak ajak makan tomyam..langsung tak nak....huhu...pegilah kami di tok janggut...balik dr tok janggut nk pegi lah supermarket yg dkt tok janggut tu...Servey namanya nak beli diapers ira...kalo ikut kete park jauh lh dr servey ni...tp ibu sanggup je ikut nak jln kaki ke Servey tu ...kan td makan byk2....jd kena exercise hehe.Tengah jln2 tu ALAMAK....terjumpa BUAYA...oh tidakkkkk!!!...
inilah buaya yg kami jumpa tu...abah dgn asif grab ...ibu dgn wani next time lah coz xder choice...huhu..padahal ibu kenal supplier di KL...tp dah ada dpn mata ni..ambik jelah...hehe nak2 pulak yg menjual tu student abah....maka kaw...kaw..lah mintak disc itu ini...hehe nasiblah ko student...

asif punya 

abah punya..

**nak beli yg butik tak mampu...huhu

2 comments:

znurul said...

ehem...posing atas jati!

danishfamily said...

haha...nasib tak sama warna anak n bapak..