Followers

Wednesday, September 07, 2011

~Kembali Bersiaran~

Alhamdulillah...dlm jam 8mlm td kami sampai di Mersing...maka berakhir lah cuti beraya di kg....ni start beraya di Mersing lak...ermmm lama blog ibu ni x berupdate....huhu busy main oven...insyaAllah..lps ni akan ibu merajinkan diri utk update...

last2 pose pun x sempat nk wish selamat hari raya&mintak ampun dgn rakan alam maya huhu..mmg betul2 x sempat nak ngadap fb lelama....ni dah balik Mersing kena pikir lak menu utk guest kat sini kan....maka esok ibu akan cuba rajin2 sapu sawang blog ni...hehe 

anyway SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHIR BATIN buat rakan2 semua...walaupun dah lebih 1mgu kita beraya....x lambat lg kan nk wish...huhu



1 comment:

fazilzura said...

selamat kembali bersiaran ...

selamat hari raya maaf zahir batin ye