Followers

Tuesday, May 11, 2010

~arrgghhhh.....tolong~

Nilah hari ni...rasa cam boring pon ada...tak tau nak buat apa...sedang kan banyak keje yg perlu diselesaikan...huhu tp dtg mood malas....haha nilah kalo duk mengadap sang FB...huhu...mmg x produktif langsung aku hr ni...esok nak pi KK...tp lom settle sepenuh nya lagi packing baju2 semua....xper lah sempat lg malam ni...hehe coz pegi pon kejap je bkn lama...x perlu bawak banyak....
Hari ni alhamdulillah karen ok..cam kelmarin 3jam wei....dr jam 9pg sampai 12tghr....fuhhh...tension gilerrrr...dah lah aku pose semalam...sabar jelah kan....nilah kalo duk nature city....huhu...sib baik kelmarin baby xder...baby ambik cuti..hehe ..ni lama lah baby x dtg....sampai habis cuti skolah kot...coz makcik2 baby ada dtg sini....jadi ramai lah dayang2 keliling baby...hehe sonok lah baby...itu yg makin boring lak ibu ni...xleh dgr baby menjerit...hihi...ira keje nya tido2 jer...baju yg nak di jahit manik..ikutkan ada 1psng blouse...tp blom start jahit lagi...coz tuan empunya pon nak bln depan...jd skrg ni duk cari2 ilham design yg terbaek dululah...baru nak start jahit......ok lah..nak sambung fb lagi..ngeh3...

1 comment:

znurul said...

doh bakpe dok mari visit kuarters?macam dok biasaaaaa...nyampah aiii