Followers

Tuesday, May 18, 2010

~CERITA KEDAI KOPI~

Malam ni sesajer pi lepak minum2 kat kedai kopi ni...anak2 je yg makan...ibu dgn abah layan kopi jer....hehe

 
tengok budak x sihat..nak bergambar ilang sakit...huhu..ni nak cepat balik dr sini pon sbb esok wani pekselah
 ...
asif siap suruh abah dia snap gambar dia..huhu

budak ni org dah nak balik baru bangun.....hah tu sangap lagi...


cian ira x dapat makan


ni criter ptg td....wani punya appointment jumpa pakar mata lagi di hosp...hari ni dah dpt power spek wani...balik hosp zasssssss terus ke kedai spek ...takot nti lambat siap,lagilah sakit kepala anak dara ibu...
kowang nak tau baper power wani..??huhu sebelah mata sahaja 800 lebih dia punya silau..ni pon doc x ikut power dia yg sebetulnya tinggi lagi dari ni...nanti 2bln kena jumpa doc lagi...
Td pon dkt kedai spek...kena kautim baek punya lah harga....coz takot nti 2bln lg lps jumpa doc takot power baiki lg....kena buat yg baru lagi.....kalo ikut wani punya spek dkt rm500 tau td..cincai2 dgn kedai tu bg tau nanti akan dtg buat spek dgn dia lagi....boleh lah dpt rm400...
"YaAllah Ya Tuhanku....murah kan lah rezeki kami anak beranak"..amin..
.
 
ni di hospital...ira boring...kejenya 'makan' orang

iklan jap...pg td snap gaya asif tido...rasa cam nak masukkan dlm contest...entah sempat ke tidak ye..nanti kena cek lah closing date biler..

1 comment:

Secret Drifter said...

ler sian kena gigit dgn Ira..

akak mmg Ira suka gigit org ke??