Followers

Thursday, May 20, 2010

~Kena travel lagi ker?~

 Ni dah dekat akhir bln 5...ai hati riang ria dah ni nak tgu kakak aku dtg 1fmly 5hb jun ni...&pas2 kami ikut balik smjg sekali....baru2 ni kami travel dah..coti2 di KK..kira dah anggap tu yg last lah sblm kami bercuti di kg ....
Tapi...terpaksa jugak sblm balik kg tu gerak ke KK lagi..huhu..aduyai...dah lah masa tu kakak aku ada kat sini...nak tak nak terpaksa gerak sekali lh....fenin gak di buatnya macam2 lah kena planning huhu...tp ni dlm usaha lg lah..kalo boleh xnak gerak ke KK lagi...esok lah hr terakhir utk aku usahakan utk wat decision perlu ke KK lagi atau tak on next month...
kalo kena pergi gak...harap2 biarlah pepatah 'BERSUSAH-SUSAH DAHULU,BERSENANG2 KEMUDIAN" ni betul2 terjadi buat kami 1 family.....insyaAllah....amin...sama2 lah doa2 kn utk kami yer ;)

1 comment:

znurul said...

gapo gak tu..tok sei share ko dgn kwn2?