Followers

Wednesday, June 30, 2010

~Santapan Malam Ira~

Malam semalam cam biasa kami lepak2 aje di rumah....eh..eh tipu...kuar jap ikut abah pi isi minyak kete...hehe pas2 abah tunaikan janji dgn asif nak belikan chewing gum..hehe
Pas2 cam biasa lepak2 je kat umah..ibu cam biasa cuba menyiapkan kerja kerji...hehe..wani&asif duk main tulis2..ira lak cam biasa buat site visit satu umah x penah duk diam..tgh masing2 busy dgn keje masing2 tetiba abah namapk ira cam nak masukkan something dalam mulut.siap 2 belah genggam tgn dia tu ada.Cepat lah abah sambar..sebelah tgn sempat gak lah masuk mulut..sebelah lagi masih setia dlm genggaman.Korek2 lah abah ni dlm mulut ira...kowang nak tau ape ke benda tu???itu adalah



itu adalah





huhu..cubalah teka...




errmmm mungkin salah& mungkin betul sangkaan kowang..



sebenarnya ia adalah




ULAT GONGGOK
bluuuwweeekkk.....geli geleman ibu bila abah sebut nama yg seperti di ats..huhu
dia siap potong dua..itu yg ada dlm dua belah tgn tu..tp benda alah tu masih idup...bergerak2 lagi abah cakap...huhu aduuhhh..x sanggup ibu dengar.nak snap gambar ulat tu pon ibu x sanggup,nengok pon idak.pejam mata je ibu sampai abah siap settle ira...cuci mulut&tangan..masyaAllah ..ira ni cam kelaparan sangat sampai ulat pon nak dijadikan santapan...jangan lah wat camtu ira,nanti org ingat ibu x kasik ira makan agaknya...huhu ni gara2 bukak pintu malam2 lah ni..

3 comments:

el said...

laaaaaaaa ulat gonggok santapan mlm ira..adoyaiii
sib bek la abah npk...
bahaya tul...leh la dia patahkan dua heheh kelakor pun ade

znurul said...

esok ira tangkap lagi..suruh ibu buat masak lomak cili api eh.

izanpyus said...

brutal ira ni eheh.ada anak yg baru dpt kaki dan ala2 YB ni (melawat site or org hehe) mesti ada je benda yg nak dibuat.unexpected hihi...

izan baca pun rasa goli den ehe.