Followers

Thursday, November 11, 2010

~Anak pon make over~

nilah si ira setelah di make over hari tu....tp alhamdulillah skrg luka2 ni dah ilang xlah lekat parut...sbnrnya ni kes jeles...ibu tgh mkn,jd sifu mekap aka cik ju tlg pegang kan ira..jd ank teruna nya jeles..diam2 pegi cakar...tu pon kami semua x sedar...tetiba je ira meraung...cik ju nya ingat ank teruna nya pukul je...lelama br prasan berdarah dah idung si ira...haha klakar pon ada coz cam kena cakar kucing je...nilah ank jd mangsa ibu sebok main conteng2..huhu ampun ye ira...

5 comments:

znurul said...

eeee...ibu...tak sesuai tauuuu mekap tak hengat anak...hehehe

ILA HAFIZ said...

panjang ke kuku si pencakar..sian ira.. huhu

irma said...

nurul:haha masa kena tu x start make over lg...baru je sapa,tuan umah jemput mkn dlu...ibu tgh makan masa kejadian tu,cikju tolong pegang ira....hehe
ila:x perasan plk dgn kuku tu..hihi

chekna said...

salam singgah..
amboi, ganasnya budak tuh... pasni kena la jaga2 skit.. kesian kat si ira.. nasib baik still comei lagi..

erynonelove said...

sianya ira...habis muka.