Followers

Saturday, November 13, 2010

~Perasaan bercampur baur...~

Entry yg sebelum ni...sebenarnya pada yg belum tau... abah dah dapat transfer ke smjg...alhamdulillah permohonan abah nak ke smjg dah dpt...cuma terkejut sikitlah coz dlm masa singkat&dpt pulak tmpt bukan pilihan abah...haha sbenarnya abah apply utk di area pantai timur...tuptuptup dpt selatan...di Mersing...hua.hua...hua haru biru di buatnya...
Sekarang abah masih lg outstation tau..mlm ni br balik sdkn.Surat pindah pon abah x tgk lg.2hari lps lg kwn2 abah bg tau namanya naik di mersing,,,igt tu gurauan kwn2 abah je .Kami ni mmg igt gurauan jelah&satu lg..kami belum pon terima surat dr HQ yg permohonan dlm pertimbangan ke ..cam staff2 lain sblm ni..tuptup ptg smlm abah kol ibu ckp confirm MERSING....oh GOD....terkedu jap...abah pulak smlm dh bertalu2 dpt kol dr geng2 cni ucap tahniah...tp empunya diri lom tau apa2 haha
maka skrg kami kena pikir2 lagi camner dgn jadual kami blk smjg....16hb ni dah nk balik smjg utk raya haji + pulak cuti skolah,ibu duk sana sampai 26/12...ai camner tu...wani punya skul walau mcm mana pon kena settle hr isnin ni 1hr je sblm cuti skolah...perrhh....apa2 pon kami tunggu big boss sampai mlm ni dlu....apa2 berita terkini akan ibu update lagi yer....doa2 kan yer semoga segala urusan kami dipermudahkan..ibu ni perasaan dah bercampur baur tau...surprise...suspend..sedih...gumbira...sayu....huhu semua ada...tp yg penting ibu akan cuba kaber line....haha

5 comments:

Lyana said...

waaahhh..tahniah akak n hubby...takpe r walupun kat mersing still tak jauh nak balik kg kan...

yang jeuh tu nak mengemas segala barang lah..dan settlekan hal sekolah anak2..hhuuhuhuhu

znurul said...

congrats...

erynonelove said...

hehe kaber line yer ibu,jgn sampai pecah empangan x pasal2 sabah dilanda banjir kehkeh..

Liz@ n H@ris said...

tahniah2..dok mersing ye..da agak da..masin mulut ambe...hihiiii..nnt ble kaber ke...

ILA HAFIZ said...

jadi org mersing la plak.. hahaha lepas xde dah ckp sabah..cakap johor ek.. hehe