Followers

Monday, November 01, 2010

~Aktiviti weekend yg padat sentiasa~

Fuhhh......tarrik napas lu jap.....ni baru sudah mengemop umah huhu umah ni 2hr skali mop tp sama gak tetap bersepah huhu...
perrrhhhh...rasa2mya kan lepas dtg sini lepas raya ibu punya weekend rasanya mmg sentiasa terisi je lah....i likeeee.....hehe sampai x nyempat2 nak kabar2 kan dlm ni yer ngeh3..
nak bercerita pon dah lupa dah&dah lepas dah....habis2 pon upload gambar jelah yer nenanti kalo2 ibu free...hehe
cuma yg ingat2 nya last 2 weeks kami pegi pameran burung tp x jumpa burung idup pon...tp ada lah aktiviti kami mengeluar kan peluh   huhu...last week pulak sekolah asif wat mini sukan..yg ni pon x tercerita&upload gambar pon x nyempat...
dis week pulak...memula nk join kursus usahawan wanita.. free lagi tu..tp kursus nya 3hari start jumaat.. hari anak skolah&abah keje jd apa mau buat.mana mau letak gue punya anak2 ni....huhu jd lepaskan je lah peluang tu demi anak&suami ye tak?!.....kah3...
maka terlepas peluang itu ibu join kelas lain lak...haha nak kursus jugak tu....kelas apa??nanti kemudian ibu tonjolkan kat cni yer....haha ni kena out jap coz bj2 dlm bakul duk menunggu utk dilipat....ngeh3 (nilah koje ORANG RUMAH  x penah2 habis kan..hehe..nanti ibu stori mori lagi yer...daaa...

1 comment:

ILA HAFIZ said...

xpela janji dpt bersama anak laki