Followers

Monday, May 25, 2009

:: JENG...JENG...JENG.....::


kowang nampak ker...???

Baru2 ni aku pi check up dgn specialist.....
alhamdulillah...semua ok...
cam biasa lah doc scan....
ini lah hasilnyer...doc zoom kat celah kangkang....
nk tunjuk aku...ader burger@apam...haha
elok pulak bb aku duk kangkang cam nk tnjuk aku...hehe
doc siap letak arrow tunjuk apam tu....
tapi yg x sedap dengarnya kan masa aku check up ni..
doc suh aku wat MGTT....huhu...walaupun bln ni berat aku normal jer naik cam sblm ni
last month jer 1bln aku naik 4kg...bln ni cam biasa 2kg...
aku bukan main pujuk doc x nak buat coz berat aku ok dah bulan ni..
doc ckp better aku buat jer...coz aku ni history bb besar...
what to do??!! ikut jerlah...dah nama nya dia doctor....
jd 9/6 ni appointment aku wat MGTT...uwaaaaaaaaaa....tak sanggup....





haa...ni pulak projek hubby aku ni....weekend br2 ni....dia beli 1ekor ayam...x dipotong...dia cakap dia ada projek utk lunch kita org....mmg kalo dia ckp projek dia...mmg aku serah dia bulat2 lah...aku asisst jer....nak dijadikan citer...projek laki aku x jadik...coz adik dia terpotong ayam tu kecik2...hancus berkecai projek hubby aku...yg nak gelak nyer..pasal ayam ni...laki aku membebel panjang gak...frust punya pasal...haha
ni jelah ayam golek hubby aku...dapat yg dada je sempat dia selamatkan sebelum adik dia potong...

20 comments:

izanpyus said...

wah..dpt anak dara lg nie..suka la hero tu sebab dpt jd the only one superhero...hihi... MGTT tu ape ek? Izan tak penah dengar plak,ke yang minum air gula tu..memandai je,ahhaha...

ZiE said...

tahniah kak ima akan dpt bby gurl. bagus kangkangan anak kak ima.hihihi alamak sedapp le pojek ayam kak ima tu.. nyummmmmm

Rafizah Nordin said...

ohohooooo siap dia terkangkang menunjukkan apamnye ye...xyah fikir2 dah.sah2 gegel hiks

akunye oven pun cam konye.ade mende alah ni tuk golek2 ayam tu.tp memula dulu jek aku gune.pehtu haram!hahahaaa
tapi biler dah tengok konye ni...tingin lak nak menggolek.

♥ Eda ♥ said...

tembamnye apom...hehehe...MGTT tu ape?

ctm-cak'on said...

wah k.irma, sah2 nampk apam bb kamu ek, ekekek...

ayam itew sgt mgeliurkan daku k.irma, uwwwwwaaaaa...

baby daku bkata2:

"salam perkenalan wat bb dlm peot untie irma tu ek!" hehehe...

irma said...

MGTT tu yg minum air gula tulah....nk tgk diabetes ke tak....uwaaaa....huhu...x sanggup nyer aku nak telan air gula tu....

nasz said...

anak ko mmg nak ko tgk jantina dia la tu kak ima...

best nye tgk ayam ko tu. cantik je

M@M@ said...

Alisya got fren!yahoo

MUMMY ILA said...

wa..dapat selang bunga tu.. tahniah..sure comel cam wani & asif..geng cepet akan datang!

irma said...

haha.....kali ni kuar mata bulat kot...coz ibu&abah dia suka tgk hindustan....wakaka...pasan..

erynonelove said...

haha kan betul nujum mak belalang teka haritu...leh jd nujum lg ni...next saper nk tilik plak.meh..hehe..

erynonelove said...

ha..kan betul nujum mak belalang hr tu..leh jd nujum lg lepas ni,hehe..

irma said...

haha...panda mak nujum....
dah bagi erisya adiklah....genti boleh jd mak nujum lagi.....hahaha

leily said...

haaa..wani ade geng r..
apam pon apam la..
aku nak yg ade bird plok,
mu dakpe r ..sepasang doh..

iera_ayen said...

aku ni dari dulu x reti nk tgk gambar scan ni...camner deme tgk ada burger ke ada bird ke...aku x nmpk pon...hehehehe....rabun dh kot???

MGTT??? dua2 kali peknen aku wajib buat dan peknen seterusnya pon WAJIB buat... x leh ngelat yer. So aku x dpt lari dr wat tu......Irma, mau tak mau kena la aku menahan nyer walo nk muntah sgt2...

iera_ayen said...

aku x reti tgk dr dulu lagi gambar scan ni...doc ckp la siap tunjuk kata ku burger ke..bird ke... tp mmg x reti la kat mana...hehehehe...

MGTT??? adoiiila... dua2 anak aku dah buat dan anak seterusnya pon WAJIB buat...mau x mau terpaksa gak ler... nak termuntah tu satu, nak amik darah dua2 belah lengan tu satu lagi...dah la kena wat 2 kali sepanjang peknen... ishh

ai said...

dapat gegirl...! kau takpe la, lelaki dah ada, pompuan pon da ade... :) smoga kau & baby selamat k..

FaizAmYAirieL said...

beshnyee dapat gegirll..impian aku tu...kalau ko kene minum air gula tu ko simbah je dlm sinki nanti..ekekeee

Nur Syafawati said...

sebijik mcm dina dulu!!!time scan dia terkangkang mcm ni la!!kahhh
sonok nye nak dpt bb kak..huhuhuhuh
ko nak buh nama irdina gak ker..ngeh.ngeh

saveme_zero said...

oven idamanku...huhu