Followers

Friday, May 08, 2009

::PERSIAPAN BALIK KG::

++ STRAWBERI SWISS ROLL&GELANG++

yahuuuu...esok aku sudah terbang ke semenanjung...INSYAALLAH...& maybe hari last aku leh tenet..lps tu kena pose dkt 2mgu...uwaaa...sbb aku dah x pakai broadband..tgklah kalo aku rajin aku pakai yg daily..hehe....jd smlm aku bertungkus lumus siap kan gelang2 yg org order...termasuklah yg adik aku punya...ni gambar bawah adik aku punya..kesian dia...dah lama order tp lom dapat...haha..aku dahulukan customer aku dlu...hehe..lg pun nanti aku nk jumpa dia gak..tu yg aku buat dkt2 nk balik....warna ni mmg naik lah dgn tgnnya coz dia putih...tu aku itam...wakaka...









tengahari tadi pulak aku gatai tangan nk wat swiss roll lak...tgk blog kawan aku izan...terus rs cam nak buat....terus lah aku buat td.....kejap je siap tau....tp ni aku letak blueberry filling...coz byk lg dlm fridge aku....kononnya aku nk bawak balik utk MIL aku nanti...tp cenonet jer dpt coz loyang aku kecik...tu yg boleh gulung 2x je..hehe...xper nanti aku beli loyang besar...mmg senang&cepat lah buat dia...haha kalo yg ni aku sanggup ambik tempahan kalo org nak...kawan2 aku kat cni kalo nk swiss roll bg tau jer aku...haha promote pulak dah...cam cheese cake tu org nk suh buat...huhu..almaklumlah...wakaka





11 comments:

nasz said...

RAJINNYEEE...

eLYies said...

nape la rajin sangat ni......

irma said...

wakakaka...nak tau naper rajin....coz kan laki aku kan baru belikan aku oven baru...yg lama punya dia belikan masa aku peknen kan anak sulong.tu lah aku balas budi laki aku dgn suap dia makan kek banyak...wakakaka

izanpyus said...

Wah Irma..nampaknya dah lawan tokey nie.Hihi...siap amik tempahan tue.Bagus la Irma buat tak tanggal kulitnyer...Izan buat abis lekat kat plastik dia,hehe.Memang tangan seni betol Irma nie..Chaiyok,chaiyok!

ppb_ppkp said...

irma..nak balik semenanjung lama ke

el said...

kak irma...gelang tuk aku xde ke...ni stay kat smnjung 2mgu ke..sure nak gedixx ngan mak2 ayam eh..jelesss seh

Nur Syafawati said...

menjadi gak swiss roll ko yer..tapi nape x snap pic sblm potong??ni sah2 dah x leh sabo nak potong kan??kahhh...good job sista!!

♥ Eda ♥ said...

wahhh dah balik semenanjung yer...sedih lorr..ko balik awal..nway..enjoy keh...makan mcd puas2..hehe

Bibu said...

hepi mom's day to u!
wah2 sedap stoberi ekeke mmg senang kan?

FaizAmYAirieL said...

rajin rajin..sangat rajinn...ekekee...aku order je kat k wil..pastu terus masok mulut n pewot..sungguh senang..ekekee

eryn said...

nyam...nyam sedapnya...