Followers

Friday, March 05, 2010

~Hadiah dari Dj Epoi buat Bloggers !~

 

Jom deco....deco...deco.....sebenarnya td duk jalan2 'umah' kawan2 tgk2 ada dorang masuk contest....ermmm...wallaaa...mmg berminat sgt tgk...dah byk aku tgk kawan2 aku dpt adiah dr DJ epoi ni punya contest.....naik siok aku tgk adiah2 yg selalu kawan2 aku dpt...jd kali ni barulah aku berpeluang untuk join contest ni....sesaper yg berminat jom lah join contest di blog DJ EPOI ni..hadiah memang menarik...
Disebab kan aku masih lagi dlm proses risik2 nk beli umah....skrg still lagi duk umah sewa&jauh pulak tu...jadi aku try luck aku dlm contest ni utk umah abg aku...coz x lama lagi abg aku nak masuk umah baru yg baru dibelinya..dan sbnrnya hampir 5thn aku di BORNEO...mmg hampir 5thn jgklah..umah abg aku yg jd tmpt persinggahan@transit kami kalo kami pulang bercuti di smjg...

P/S:Bro....link bro yg kotak kuning tu ada di bhgn bawah right sidebar K....


5 comments:

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiiiii


Gua orang yg pertama KOmen ker? hehehehe

irma said...

wah...laju jer DJ Epoi dtg singgah....

tq DJ Epoi...mmg org pertama komen pagi ni...hahaha

znurul said...

takyah buat apa2 ke?macam tu je?nak join gak le kalau ada masa..

irma said...

senang jer...yg penting tepek kotok kuning tu

ppb_ppkp said...

salam..irma..murtabak tu imah buat ramdhan 2009 lwepas..resepi ada..tapi imah main campak2 ja..heheh..rasa dia xder la sesedap mana irma spt tgk dlm pic tu.nanti bila2 imah ingat smula ape yg imah campkkan tu ek..