Followers

Tuesday, October 26, 2010

~Final Exam~

Hari ni 26.10.10 ..maka hari ni jugak lah 1st day wani punya final exam...kalo dah final exam maka dah dkt 1thn anak dara ibu ni bersekolah rendah...& x lama jugak cuti akhir tahun yg sebulan tu...hehe yeay..yeay..
ermmm....hari ni pon birthday mak mertua ku & adik ipar aku...haha 2branak ni kongsi birth date yg sama ko..best gak camni yer...ada peluang tak ibu nak camni gak..?!kahhhh....eh...lupa lak...hari ni jugak ibu punya lesen mamfos....haha
Oklah apa2 pon mintak2 wani dpt jawab soalan2 yg dia jumpa hari ni....& mintak dia dijauhkan lah dari sifat careless nya tu....huhu...nanti sambung lagi yer..mau sambung kerja manik2 ku....cau cin cau....

2 comments:

znurul said...

good luck dear wani

fazilzura said...

salam ..

lama x dgr kabo beritaaaa