Followers

Wednesday, March 04, 2009

~aduh...dah kena cucuk ATT~





hari ni aku punya appointment check up di klinik desa...
urin,berat,hb,BP aku smua ok....alhamdulillah...
pas2 time cek perot...buat aku berdebar tau....
nurse2 c2 buat kecoh lak...mendebarkan aku jek...masa dia tgh cek jantung bb aku...pas2 dia panggil lah staffnurse tu suh dtg cek kan....aku dh berdebar dah...takut x dgr jantung bb aku..
laki aku pon ckp dia kat luar dgr nurse tu panggil staffnurse tu dia pon naik cemas...
rupanya bb aku punya jantung dh laju cam org dh 5bulan...sedangkan aku baru 17mgu...
pas2 tinggi rahim aku pon cam2.....jd dlm buku aku tu tertulis lah tinggi rahim aku 20mgu(19cm)...jd nurse tu ckp kalo bb dah dgr jantung kuat mmg kena cucuk ATT lah..langsung aku kena cucuk....
pasal 20mgu tu aku x kisah pon....kalo due aku akan jd awal dr due yg sblm ni...rasa cam x cayer jek..coz aku br je scan last week...ok jek mana2 asalkan bb aku sihat...hehe...
tgk lah pewot aku skrg...huhu...yg mana nujum2 tu tgk lah bentuk perot aku tu..cuba teka boy@girl????(abaikan muka aku yg pucat tu coz aku mmg malas nk mekap2 skrg)

3 comments:

nasz said...

kak ima, walaupon perut mu agak besar, tp kamu tetap comel!!

danirma said...

haha...dabel mining tu 'COMEL'

elyiesazlin@yahoo.com said...

ala kak ima..walaupun perutmu beso cam perutku..tp badan pun tetap maintain u..hehehhe..i likeeeeee