Followers

Sunday, March 01, 2009

so bored....huhu

eeiii...boring nya hari ni.....tak tau nak kemana..
dari ari jumaat huB aku xder...dia pi panjat gunung Kinabalu...
pas2 pagi tadi huB aku kol...yg dia x jadi balik hari ni...
penat sesangat..kalo ikut plan dia nk balik hari ni gak kalo x penat...
coz esok boleh rest kat umah 1hari...sbb dorang smua dpt cuti free esok 1hr...
tp disebabkan x larat sesangat...wpon 1kete tu ada 4 org drebar...tp smuanya x sanggup..
penat sesangat...siap dah ckp tulah 1st&last dia panjat....huhu
heran gak aku..pdhl laki aku ni kaki panjat gunung masa muda2 dlu...hehe
agknya ni dh tua kot.....spare tyre pun byk sgt..jd beban lak panjat gunung tu..hehe
jadi boring lah kami 3branak ni kat umah...apa leh buat...huhu

1 comment:

MUMMY ILA said...

siannya dia..meh sini kita p jalan2