Followers

Saturday, March 28, 2009

~OUTING~


** BERKELAH - OUTING FOR THIS WEEKEND WITHOUT HUBBY **





Hari ni aku & the gang yg para suami xder pi outstation ni pegilah berkelah bawak anak2 masing2...saja nk isi masa lapang...boring oi..laki xder...huhu...kami pakat2 lah bawak mknn masing2..cam potluck lah konon...tapi kami berkelah kat tepi tasik ILP je...haha..best berangin jer kat situ...tapi sayang x banyak aku snap lah...lupa sibuk duk jerit2&kejar2 anak2 masing...mana tak..takut gak masuk dlm tasik tu...huhu..ni pon gambar yg aku sempat snap masa duk tunggu kawan aku pi balik umah jap ambik tikar...x cukup ada 1je ni..hehe..pas2 time makan aku dah lupa dah nk snap coz duk busy mencekik..haha...
kawan2 aku bawak nasi putih,ayam masak lemak cili api,ikan masak merah,sayur campur,ikan masin,sandwich,sosej roll,goreng pisang,jemput pisang....mcm2 lagilah...aku bawak puding buih koktail,ayam goreng&kailan...fuhh..kenyang perot beb...byk sgt makanan..sampai x termakan..sayang lak snap pic makanan smua tu...hehe...

7 comments:

MUMMY ILA said...

amboi best nye p bersantai bersama anak2 dan kawan2..hehe

♥ Eda ♥ said...

adoi sikit nye gambo...korang bekelah tepi mesjid ke tu?

IRMALIAH MOHD RAMLI said...

aku pon xder mood nk ambik banyak2 gambo eda...coz camera aku xder dlm tgn aku...pakai hp jek...huhu..ni dlm ILP ni..smua ader masjid tasik bagai...depan tasik tu mmg masjid pon..terapung lagi...wakaka

~~ciklinn~~ said...

wah best tu bersantai2..makan2..best2..

el said...

a'ah..skit je gmbo..x puas tgk...hehehe si bini x de mood ..xdpt kot hehe

fazilzura said...

Wahhh sonok nye picnicc..

ampeh jek statement dak joyah ni

IRMALIAH MOHD RAMLI said...

memang si joyah ni zura.....mentang2 aku bg tai laki aku xde pi o/s...huhu