Followers

Sunday, March 22, 2009

~IBU CARI KOJE~


** TARAAAAAAAAAA**









sajer je weekend ni aku rs cam nk try deco2 cupcake je...tp aku wat cupcake biasa je...genti anak2 aku suka...dorang ni mmg suka mkn cake2 ni....selama ni aku buat x penah deco2 pon...tp jgnlah gelakkan aku...ku x der acuan cupcake tu..hehe tu yg cupcake aku kembang semangkuk...tq her ajar aku nk decao2 tu..tp tu br sket aku bajar dgn ko her...byk lagi aku nk nuntut...wakakaka

macam2 aku conteng2 kek tu..haha sbb byk sgt...tp xperlah...anak2&somi aku ckp best...wakaka..nantilah ye anak2 ibu buat yg byk rasa lagi eh...

3 comments:

el said...

rajin nyee..tpi tag aku ko x wat lag..nak kena sepak ke...kahhhh

*HeRdA* said...

dasyattttt..syabas betey..hehehe

danirma said...

byk lagi aku nk nuntut dgn ko her hehe