Followers

Sunday, April 05, 2009

HARI SUKAN TABIKA KEMAS

++ HARI SUKAN WANI++

Hari ni wani punya tadika terlibat dlm sukan ...ni kira last lah sukan wani dgn tadika ni...coz thn depan wani dah masuk sekolah rendah...jadi sbb last ni lah..ibu&abah pegi tengok...wani terlibat dgn satu sukan je...game galah panjang...dan ini lah game tunggal tadika kemas ILP masuk...coz tadika ni baru je bukak tahun ni...x ramai lah...coz anak2 staff ilp smua nya kecik2 lagi..hehe..tu pun kelas wani 6thn hanya 5org....parents kawan2 wani ada yg x dtg...abah lah yg jadi photoG...tp disebabkan sukan ni start kol 8pg..wani punya game sampai kol 10pg je..pas2 penyampaian hadiah pukul 2...huhu..x larat lah kami nk tunggu..jd terpaksalah wakilkan pada cikgunya ambik hadiah tu...kesian jgk wani excited nk hadiah..tp stadium ni jauh dr umah,abah pulak keje pas2 asif terlebih excited gak masa ni..x larat nk layan...jadi xder lah pic ambik adiah...rsnya team wani ni saguhati je...





wani & rakan2 sepasukan...serta cikgu...yang tepi skali tu sorang hero...pemain simpanan..haha


semangat ibu tengok wani


siap senyum lagi duk main acah2


sampai habis masa 2org ni duk main acah2


wani jadi ketua..duk kat depan...'aip....xleh masuk'


tengok makcik tepi tu cam tengah nyanyi..hehe wani jd penarinya...wakaka


wani keletihan...nak tgu 1 game lagi...


hausnya...


ibu siap berpayung


ni lah port kami


asif pon tumpang excited



bola jaring


penari2 gimrama


team gimrama


team futsal


baby ni pon naik letih...huhu




7 comments:

eLYies said...

wow...pandainya wani main bola jaring....suspek la....terrer betul.....pas ni tekun kan lagi..bleh jd atlit negara plak

ctm-cak'on said...

k.irma...peot sudah nmpk boyot le, jeles2x...ekekek...

el said...

comel jek perot ko kak..hehehe

elly @ suely said...

sonoknye tengok sukan budak2... semangat wani bersukan eh ehehehe

♥ Eda ♥ said...

huh banyak gile gambo... wani ni sejibik anak cine aaaaaaa.....lesung pipit mahal tuh...amboi mak yung...chumel prot ;)

*MaMa HeRdA* said...

nasib ko x msuk lumba lari k.ir..hehe..hencem asif haaa..wani lak mmg muke sabah le..

Bibu said...

wah best kan..sport day ni..aku tunggu kakak nye 30/4 nih..amik coti siap!