Followers

Monday, April 27, 2009

::HEPI BESDAY ASIF::

Hari ni besday asif...yg ke 3...alhamdulillah asif dah besar dah...malam tu aku sesajer lah ajak anak2 jiran aku datang makan kek....semuanya aku buat sendiri..hehe sesajer nk test resepi cheese kek her yg marvellous tu...wakaka..alhamdulillah menjadik laki aku suka...tp jgn lah gelakkan decor2 ak tu....aku letak blueberry...jadiklah blueberry cheese cake....haha ...anak2 aku ni suka makan cream jadik aku guna kan fresh cream lah best sket..kalau ikutkan asif suruh lukis ben10 ats kek tu.....huhu..manalah ibu pandai dik....conteng2 je ibu pandai...lukis2 ni haram... Blueberry lak banyak aku buat skali muffin blueberry tp hodoh kembang semangkuk wakakaka... Malam tu tengah aku decor2 cheese cake laki aku ckp yg nk buat makan2 cuti nanti wat besday asif coz dah lama x buat makan..hampeh tul...bukan main aku kerja keras...huhuhu xperlah aku ikutkan aje...































11 comments:

Tinie said...

sedapnyer kek mu itu..pandai ko buat kek erk

♥ Eda ♥ said...

happy beday buat asif...sedapnye kek dier tuh..untie nak sikit bole ;)

*MaMa HeRdA* said...

syabas kak..perhhhh..leh le ko bisnes kek kat sane..hehehehe..

nasz said...

ADEH, COMEL NYE KEK... NAK SIKIT!

HEPI BTHDAY ASIF. JD ANAK N ABG YG BAIK YE...

FaizAmYAirieL said...

sedapnye nampak kek ko tu k imaa...blueberry tu..mane muffin ko?? happy 3rd birthday to asif..smg jadik anak yg baik dan soleh k n sihat2 slalu...

el said...

hepi besday asif...makin ensem asif..

itu kek npk byk sedappppp

Nur Syafawati said...

keluar air mata darah aku tgk kek ko yg menyelerakan tu kak!!!adeh...sedapnyerrrrr

izanpyus said...

Hi Irma.Izan pun dok tgh test la BioSelusuh tue.After 7mnths sapu je,nnt masuk 36wiks baru minum. Tapi Izan pun jenis lupa gak nak sapu.Hihi.Tukang sapu minyak xde,kat offshore(Fairuz).Nie antara usaha je untuk mudahkan bersalin.Ape2 tu ketentuanNya,kan.Nanti Izan update testimoni,hihi.

O,Fairuz tu senior Irma ek (satu course ke?).Fairuz skrg keje oil n gas (mostly kt Miri).Irma dah ada sepasang ek anak.Seronoknyer... :D Izan add kat list blog list k..Salam perkenalan...

p/s: Nak resipi kek tue,bestnyer..yum yum..

izanpyus said...

Hehe..tenkiu Irma resipi tue.InsyaAllah Fairuz ada nnt time tue.Sbb dlm seminggu dua nie dia dah nak balik dah. :D

A'ah nak bersalin kat situ. Ok tak bersalin kat situ? Sebab ramai jugak member2 yang bersalin kat situ.Macam dah serik je bersalin kat gomen before nih,huhu. Ada YM x?Kalau Ym lagi senang kan...hihi.

~~ciklinn~~ said...

hepi belated besday asif...semog apjg umur yer sayang dan jadi anak yg berjaya duni akhirattt aminn

sedapnyer tgok cheeseka tu irma oiii

Bibu said...

hepi belated beday wat Asif..kan senang mama buat sendri!sedap!