Followers

Thursday, April 02, 2009

~ZAMAN AKU KECIK2~

++ADA PERSAMAAN KERRR??++

Sesaje je aku ni ...ilang boring..hehe...tgk kowang letak gambar lama2..aku pon nak letak gak r...kebetulan ader gambar2 aku dlu dlm ni...yg tag kowang kasik aku tu nanti aku buat yer...sbb gambar2 berkenaan lom ader dlm ni...maybe next week baru aku leh siap kan..hehe...
ni masa zaman aku kecik2...aku tilik2 rasanya xder pulak anak2 aku menurun aku...wakaka...kalo ketul2 masa kecik tu aderlah&satu lagi..aku masa kecik x suka pakai baju..mmg sama lah dgn anak2 aku....wakakaka..



ni asif masa 3bulan..hehe dah x macam 3bln..wakaka malunyer tgk pakai sarung tgn.badan dia ketul2 cam aku masa kecik kat bawah ni


ni aku masa baby...tp aku x tau baper bulan masa ni....ketul2 cam asif gak...haha


ni wani masa dlm 2thn....tgk mata sepet dia masa senyum tu br nampak cam aku kat bawah ni


haha...sama je mata aku dgn wani....sepet


wani suka x pakai baju...cam aku gak masa kecik...tgk wani senyum...dgn aku senyum kat bawah ni cam sama je...


senyum...mata sepet....sebelah lagi...tertutup terus...hahaha


haha...aku cam iklan bedak je

16 comments:

nasz said...

mmg ade rupa...

Che Ku Nor Zuliana said...

ada meh lah..

Che Ku Nor Zuliana said...

ada meh lah..

Anonymous said...

debab2 nyer anak2 ko kak irma!!!!
mcmaner la ko dokong dorang ni..
ko dahla chumel kenit tu ha...
huhuh..sepet sungguh mate si wani
dua2 bolat...nasib mama dia x bolat kan
kahhh

elyies said...

macam anak jepung mak ngan anak2 ni..huhuhuhu

sis_nita said...

beh kan ..dapat nengok diri sendiri masa kecik2 dulu..

♥ Eda ♥ said...

apsal semuanya ketul2...korang makan ape ha???ekekeke...sepet betul mata wani...macam cino aaaaa....nko kurenggg seket sepet..

el said...

ko suke bogel ms kecik2 eh kak..hahahahaha

IRMALIAH MOHD RAMLI said...

nas&kak na : eh..ada meh eh...

sya: mak nyer pon boolat gak dolu2,skrg jer terpenyek sket..haha

yies:huhu..bhgn mata tu cam jopon..haha

sis nita:a'ah mmg best klako pon ader hehe

eda:haha..ketul2 tu sbb minum susu cap gantung haha

el:dlu2 je tu suka tp separa lah bkn fully hehe

Rafizah Nordin said...

same la ngan anak2 aku...mase kecik debob biler dah melasak sume mengecut hehehe
muke ko ngan wani mmg samelah dua/dua minat sepet hahaha!!!
nnt leh g jumpe yasmin ahmad yg wat filem sepet tu...kikikikkkkkk

*HeRdA* said...

ya ampunnnn..berketak2 nyeee bodi tuuu..rs cm nk geget2 jeee..leh..sikit pun jadi laaa...hehehe..

~~ciklinn~~ said...

irma..betul2 sama okeyyyyy..... sebijik sebijannnn hahahhahha

mek nanit kau add aku yer cinda_29@yahoo.com

fazilzura said...

heheh cm potostat jek . sama jek muke nye...cute yekk..

leily said...

ima..
sutir ge mu...:)

ppb_ppkp said...

sama la muka...menag like mother like son la

elly @ suely said...

beso2 nye anak ko kak ima.... dorg minum susu ape nie? hehehe