Followers

Monday, November 16, 2009

~Inilah akibat nya kalo......~

inilah akibat nya kalo tahan mata x nak tido siang....tertido masa tengah makan burger tadi...huhu...mata dah pejam pun mulut leh kunyah2 makanan....haha tengoklah gelagat asif...

video





terpaksa rescue dukung kasik minum air takut tercekik...


minum air pun dlm tido....haha



8 comments:

FaizAmYAirieL said...

kahhh..sampai gitu skali asif..letih sampai mkn sambil tertido..ehehee..

znurul said...

hahahaha....lawok sgguh..anto ke Funniest Home video boleh menang tu..

znurul said...

hahahaha....lawok sgguh..anto ke Funniest Home video boleh menang tu..

irma said...

paeh~dia mmg dh ngantok giler tp dia tahan itulah jd camtu
nurul~mmg asif sokmo suka tido dlm mkn..hehe dia sendiri gelak tgk video tu.siap tanya masa bila..tanya dia sedor dok,dia kata dok sedor pun..huhu pdhl siap minum air tu

ibu 2AZ said...

tertido masa makan..samalah cam anak kite..hehe..kkdg nak t'gelak je ase..hehe

MUMMY ILA said...

hahaha..lawokmu ni asif.. tertelang burger tu kang naye.. susoh hati mok aboh kang!

el said...

anak aku danish tu cam tu la kalo x tido siang..tgh2 mkn tu tgk2 nak suap lgsg tido ha kau...tu la letih sgt lah tu siang main jerk
kdg2 ni best jugak depa tido awal..leh la kita buat pe yg ptt...lebih2 ngan en.somi..hiksssss

smlm la..danish x tido siang...
pas mghrib tu dia dok ralat men ngan adek dia...pas2 dia syp dok bilik2 toy...senyap x kata ape...mata dok sayu jerk..aku kata dahh ni sure nak tido..aku suh dia msok bilik...masok2 nak susu..bg susu terus fengsan..

klakar tgk anak2 kita ni kan

ai said...

ekekekeke...
sampai camtu skali! tuler bebudak ni suka sgt tahan mata. sayang benor nk tido.. (^_^)