Followers

Saturday, November 28, 2009

~Aidiladha 09'~

Tahun ni cam biasalah kami menyambut aidiladha di Sandakan...so far ok je beraya kat sandakan..cam raya pose gak banyak berjalan..haha..ramai gak staff2 yg jemput makan...tp sempat umah yg 1st kami pegi je sempat bergambar coz umah lain photoG x snap..huhu dia malu...haha umah cik nurul xper coz sama2 giler bergambor...kuang3...menu yg aku buat pon aku lupa nak snap...coz dlm ptg& mlm br lah umah ku ramai guest tu pon photoG lupa nak snap..kami pon buat akikah utk ira tp bergotong royong masak kat surau ilp je.layan gambar lak..x tau dah nk tulis apa...

1st day





















2nd day lepas pi makan2 kami pi picnic lak tp picnis dgn jajan2 je..hehe












gambar2 banyak lagi disini




4 comments:

FaizAmYAirieL said...

wahh meriahnye raye haji kat sandakan...ehehe...

erynonelove said...

x dapat nak merasa nasi minyok cik ima tahun ni...kempunan..kempunan.

erynonelove said...

sedondon je baju family cik ima ngan cik nurul..rumah sapo tu?

el said...

amboi2 sakan korg
berbaju pink ya
yg tecik tu kemain hhehehe