Followers

Tuesday, November 10, 2009

~ira 3 bulan~



semalam 09.11.09 genap lah ira 3bulan....hari ni pegi klinik untuk di jarum tp x dijarum jugak coz ubat kat klinik desa tu habis belum di ambik...jd pg td dia cuma timbang berat je..berat ira 6.9kg..esok dia suh dtg balik untuk di jarum...huhu dah lah esok ibu nak pi kat wani buat rehearsal utk majlis penyampaian sijil khamis ni..esok lusa pagi nya jadual ibu dah penuh...tgklah...nanti dh selesai semuanya baru kita pi jarum yer ira...
lepas pi klinik kami pegi airport nak hantar cik eryn&fmly pulang ke semenanjung...huhu biler lah aku pulak ni...?! (tp gambar lom masukkan dlm ni...malam nilah tepek gambar kat airport) balik dr ambik wani di sekolah terus kami pi lunch...huhu lom ibu start makan si ira ni pulak sajer je nak kacau ibu....dia 'uk'uk pulak...melimpah ruah....habis baju&seluar dia...terpaksalah selesai2 kan dia dlu...br lah tukar shift dgn abah pegang dia...terpaksalah laju2 ibu ni mkn ...


2 comments:

ibu 2AZ said...

hepi 3 months old ira..

ctm-cak'on said...

hamboi ira, dh 6.9kg? akasyah x sampai 6.9kg lg rasenye, aritu baru 5.7kg, patutnye g check up 1hb utk 3mth nie, tp mummy die bwk lewat sikit, tggu de teman baru mummy g bwk g kinik, hu2x...