Followers

Wednesday, November 11, 2009

::Tinggal Kenangan::

ni lah gambar2 masa antar cik eryn kat airport...huhu...tp tgk pandai kami kaber line kan...sengeh je smua...haha x sempat nak feel sbb masing2 ada 'hand-luggage' bak kata cik nurul...cameraman pon snap lah masa kami duk peluk2...br nampak nk say gud bye ke cik eryn...ni gambor tgh senyum sampai ke telinga dia snap...haha apa2 pon yg penting....lps ni aku lak nak balik smjg....uwwwaaaaaa& dgn itu juga topik kmarin aku laki bini satu hari ialah 'PINDAH'..dgn wani skali kluar ayat "abah,bila kita pulak nak balik pindah kg??"...haa...jawab abah...jgn x jawab...kahkahkah...
















4 comments:

el said...

comel kak irma ni
bila senyum
bila lah nak jpe eh

FaizAmYAirieL said...

Happy 3 months old ira...sorg dah balik semenanjung erk..ko pon mesti x sabar nak berhijrah ke semenanjung jgkkan? ehhee

znurul said...

mcm gumbira sgt2 gi antor eryn..sengeh belaka!...huhuuu...dlm hati x siapa tahu...kan?kan?

danishfamily said...

senyum jer smua...cover line tu.