Followers

Friday, August 06, 2010

~AUGUST~

Alhamdulillah....ni dah masuk bulan 8...patot nya bulan baru mood baru lah kan....huhu tp mood nk blogging ni xdatang2 lak...datang tu datang..tp kadang hangat2 taik hayam je....campur2 ni skrg ibu tgh usaha keras nak siap kan baju2 raya customer..kena siapkan awal2 coz nti nak jahit baju tokey lak...nak try wat sarat punya..slalunya x sempat nak jahit bj sendiri...huhu jd thn ni berazam nak wat jugak :) ..jd biler luang masa jer dpn ni...kejap2 je..sempat ngadap FB jer..nk ngadap blog mood tu lembab je dtg...hukhukhuk..
Kalo ikut kan bulan ni nanti x lama lagi kita akan menyambut Ramadhan kan....(alhamdulillah ibu dah selesai membayar utang 1bln pose)tp dgn tu jugak...bulan ni akan menggenapkan ira 1 tahun&jugak menggenapkan usia perkahwinan kami kepada 8thn...
Selain tu hari ni besday abg ipar ibu jugak..bebudak ni panggil papa alang..pas2 nanti 20/8 besday anak sedara aku pulak....wahh...ramai ni sambut ulangtahun bulan ni dlm diari ibu...agak2nya kakak ipar aku yg sedang sarat mengandung ni pon beranak bulan ni jugak kot...coz ikut due date 1/9 tp minggu ni macam dah ada tanda2 awal nak bersalin sket..tp kalo boleh doc tak kasik baby kuar awal lagi..kalo boleh suh tunggu sampai 2mgu lagi coz doc estimate berat bb tu kecik sgt lagi..jd hari ni tunggu jelah apa kata doc lagi untuk check up hari ni..kami semua menunggu dgn diiringi doa insyaAllah semoga selamat semuanya..
haa...sebelum tu....hari ni hari ke3 kami tinggal 4beranak je...abah pi sukan di Labuan....ini lah saat yg paling x suka tau..biler en somi OUTSTATION...perrrhhh mmg sadis tol...time ni jugak lah mmg vitamin malas sebati sgt dlm badan..huhu ok lah nanti citer lagi kisah ibu bersama anak2 nya yg very de noty nak2 yg HERO tu..very2 de noty2&poyo..

1 comment:

Mama Herda said...

laki aku pun gi konvoi seminggu..aku x suke!!!! hahaha..hr pertama aku dh nagis2..hahaha..ngade2 sgguh aku..hr ni dia balik..last2 dia lak x sabar nk balik..dia kata "lps ni maleh nk konvoi dah" hahaha..