Followers

Sunday, August 15, 2010

~Berakhirnya minggu bertapa ku~

Yeayyyy...

mula2 kena yeayy dulu ni.....hehe mana tak rasa nya dah berminggu2 bertapa ni...
Hari ni kira last day lah bertapa....kalo tak tiap weekend kete sentiasa gerak je...dari awal bln 7 kot weekend kami duk umah jer...abah byk program..dgn kursus lah..dgn kelas lah...jd hari dah last day...hehe jadik dah boleh ambik mood balik kg lak lah la yer....haha
tp awal lagi.....yg penting esok ibu&abah baru boleh memulakan misi yg dah lama tertangguh akibat kebizian abah....doa kan kami yer semoga success dgn misi yg akan dilaksana kan ni.....insyaAllah...
cam biasa misi menikam ibu sentiasa berjalan...di bulan puasa ni ibu punya jadual menikam akan bermula lepas sahur sampai tghr..pas2 mlm smbg balik...tp bj tuan empunya bdn&anak2 belum mula pon lg hehe yg customer didulukan...kan....

1 comment:

~~ciklinn~~ said...

wahhh ko nak gi bercoti ker