Followers

Tuesday, August 24, 2010

~Tapau dari klinik~

kelmarin wani demam...bawak pi klinik....dah langsung x pi skul...

nilah budak yang demam

maka tapau lah ubat dari klinik....termasuk yg asif skali..
 
 cek asif jgklah coz batok2 n selsema dia lom baik lg,ubat dah habis yg stok kat umah..
pas2 doc cek temperature bdn dia cam ada lg lh sket pns2 tu...jd doc suh continue mkn ubt demam lg sampai betul2 baik...sbb skrg musim ramai yg demam...wani pon doc siap kasik mc 2hari coz doc suh baik betul2 dlu br boleh pi skul...takut nti demam lg...oh tidakkk...hr ni wani start mid sem exam...maka blk klinik terus ibu pi skul jumpa guru kelas wani...cikgu dia ckp oklah..nti dia bg tau cikgu yg subject exam hr ni tu...

ni budak sebok gak nk jd misi..ikut je montot ibu sana sini pas2 nk dukung...huhu ibu lak busy jd nurse..


insyaAllah esok wani dah boleh pi skul...esok pon still exam...mintak2 dpt lah dia jawab soalan2 dgn tenang...

2 comments:

znurul said...

dari sandakan sampai ke semenanjung ni haa pesta demam...

erynonelove said...

tu dia skali tapau meriah warna wani lg..semoga cepat sembuh.