Followers

Saturday, August 07, 2010

~Foot SPA~

Petang tadi asif bikin ibu panasss lagi....dah byk kali dh dgr dia duk main flush jek manjang..ibu pi lah tgk...
aduh...rupanya dia wat foot spa....hukhukhuk....dalam toilet bowl tu dia merehat2kan kaki nya...sambil2 tu flush..best dia ckp byk air...huhuhu...(nak tunjuk gambar tp x jumpa cari card reader lak,cable cik somi letak kat opis dia)

pas2 dgn tu jugak kakak wani bocor kan rahsia lagi...kakak wani ckp sblm2 ni pon dia slalu flush pastu dia ulur tgn dlm bowl tu....huhuhu xtau lah camner..entah2 masa dia berak pon dia wat cam2 gak ker??bluweekkk...naper asif jd camni...

1 comment:

KOALAJEPONG said...

hhahahha...ma, irfan pon sruper jgk...dlm duk ralit2 tue, dia leh main air dlm toilet bowl tue..aku geram sgh la...