Followers

Saturday, August 07, 2010

~Turtle @ Tortoise??~

Tadi asif makin terus membuli adik tau...memula dia yg main tudung saji....pas2 adik pon ikut lah main...dia pon tinggal kan adik dia main sorang2..pas2 x lama ibu dgr adik nangis2...dia lak gelak x hengat...melilau mata ibu ni biler toleh x nmpk ira tp suara ada...asif ni terus2 lagi gelak..ibu ni menjerit lah tanya asif kat mana adik..x sempat asif jawab..ibu nmpk tudung saji bergerak...huhu rupa2nya dia pi telungkup kan tudung saji tu ats adik dia....dia cakap adik jadi kura2..asif...asif...mmg kuat tol buli adik..x serik2 agknya asif ni kena dgn ira..
lepas adik dia jd kan kura2..dia lak jd kura2...siap wat masuk&kuarkan paler dr tudung saji tu....dia ckp dia pura2 jadi kura2....huhu pas2 dia wat jd penyu lak.....aduyai...ni lah hero aku yg sememang2nya slalu membuatkan ibu dia ni kena beristighfar sentiasa...

eh..nak tau tak...aper yg ibu ckp ira buli abg tu....sbnrnya ptg td asif ni tido dlm keadaan bogel.pas2 bangun2 terus tgk tv.ira ni jenguklah muka abg dia nk tgk bangun ke tido(selalu nya kalo abg tido,dia start buli)dia tgk mata abg dia celik dia xjd kacau kot..dia bgn lah nk gi kat ibu.masa ira jln tinggal kan asif..sambil2 tu asif pi terajang montot ira...jatuh terduduk lah adik tu..adik rengek2 je ngadu dgn ibu.pas2 tak sempat baper minit lah(ibu tgh engaged fon dgn achik masa ni)..asif meraung..rupa2nya ira pi ketok muka asif dgn remote...x habis lg stkt tu...adik pi lagi kat abg dia cubit&tarik T*** abg dia lak...nangis meraung lah asif..haha part ni aku mmg mampu gelak jelah..padan muka abg,suar x nak pakai...siaplah abg..lepas ni adik dah besar sikit...mmg adik lak buli kamooo yerk...

*xleh nak tunjuk gambar2 dorang jd tortoise&turtle tu..card reader x jumpa2..huhu

2 comments:

danishfamily said...

hehe...trick sama ngn dania tu tarik t###

znurul said...

bagus ira..bagus