Followers

Tuesday, March 22, 2011

~Bermulalah rutin ku...~

Alhamdulillah hari ahad baru ni kami selamat sampai Mersing setelah 2minggu bercuti...hehe... dlm jam 1.30tghr kami sampai Mersing...bertolak dari Kuantan jam 11.30pg.....wah i ilkeee...2jam je...
Maka dah sampai Mersing ibu dah kena masuk koje lah.....2minggu dah tu duk yippiee....hehe

Malam tu tetiba wani lak kena muntah2&berak2....jadi OT lah ibu....makin bersawang lah ibu punya blog ni...nak ngadap pon x sempat....dgn kena settle umah yg kena tinggal 2minggu... ...
Hari ni dah boleh relaks sket....wani pon dah sihat dah boleh pi skolah....
Gambar2 JJCM kami nanti lah tunggu betul2 free...akan di upload...tungguuuuuu


1 comment:

Lyana@Mely said...

kerja suri rumah ni lagi bz dari keje makan gaji kan..huhuhu