Followers

Tuesday, March 29, 2011

~Panas-panas lagi~

nilah santapan ptg ni....kalo duk dlm hp sendiri sng je wat masuk....sepantas kilat...cam egg tart santapan hari ahad baru ni dah berkulat dah tu duk dlm camera abah..huhu...jd layanzzz yg ni dulu lah yerk..

slice cheese cake...topping susu pekat+cheese parut

sebenarnya ni kali ke2 buat kek ni....1st time buat xletak topping..budak2 ni bising nak topping cam cheesecake cik gee(kek sdkn) jugak...jd 2nd time ni ibu buatlah....tp haru lak nk parot cheese..cari2 pemarut x jumpa ngeh3...agknya masa pindah hr tu dah buang kot...hehe maklomlah masa pindah kalo boleh smua nk yg baru kan..ngeh3..nk selesai guna fork jelah maka lepas ni harus daku beli yg baru...hehe

sangat lembut cam cake chiffon....

cepat2 ibu masukkan kek ni dlm fridge coz wani&ira dah telan setengah je lagi...kan melopong abah nk mkn hehe

2 comments:

znurul said...

cantik je tekstur nya...macam terliur je ni

erynonelove said...

ermm..teringat cis kek kak gee..eryn pun lama doh x buat lama x makan best gok ni.