Followers

Saturday, April 23, 2011

~Jom join kursus FREE~

 Kursus FREE??! mesti korang cayer macam tak cayer je kan...mmg ada kursus free...ni yg cik somi ku kena ngajor on weekend...sebenarnya ni namanya Program 1 Malaysia lah...


kalo tak salah program ni dijalankan kat mana2 insitut latihan...tp yg lebih arif nya aku tau yg ILP je...yg institut lain aku x taulah betul2 FREE ke tak...macam2 Kursus ada tau bukannya yg utk keje2 kilang je,,nak2 yg baru nk jinak2 pegang DSLR tu...ada gak kursus2 camni...editing ke...boleh dikatakan macam2 ada...program ni dijalankan on weekend...2hr jek..kalo berminat boleh lah kowang cek kat SINI....boleh lah kowang survey mana2 institut yg berhampiran dgn kowang..tp ni yg under JTM jelah..kalo GIATMARA ke...IKM ke...IKBN ke...kowang try lah bukak website dia...aku tau majikan aku punya je...hehe konon majikan aku padahal laki aku yg keje...majikan mu majikan ku jua lah kan...kan..
 

 

3 comments:

danishfamily said...

ima join ker?su ada gak tanya2 hamda..tapi dia bgtau tak de kursus yg sesuai utk su..haha

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

insyaAllah, nk try apply gop r..
nk cukupkan kouta 7 hari kursus tuk SKT.. tp kena cari yg dkt2 aje, tnt pyh nk bayooo.. ;p

irma said...

liey~ho mmg r geng2 sni pon ramai hok masuk sbb nok penuh 7hr tulah...
su~2mgu lepas igt nk join gok kursus kat bgkel auto dia ajor nk pasang tayar,cek minyak itam...ramailah bini2 sini gi tp ima masa tu ira demam xdapeklah nk join huhu