Followers

Friday, April 22, 2011

~Majlis Perpisahan~


As Salam
Baru leh ceriter ni alkisah minggu lepas....program yg aku duk ckp2 kan tu...inilah program masa xder letrik ahad lepas ala2 potluck.....Majlis Perpisahan Ustazah...majlis ni pakatan kaum2 ibu2...isteri2 lah...blok F dorang wat rewang2 goreng2 bihun.mee...banyak gak dorang masak sampai 4jenis mee dorang wat..kami blok G masing2 bawak kuih muih...ustazah ni mengajar anak2 staff mengaji malam2..ustazah ni pun kontrak mengajar student ILP gak..3thn dah dia duk Mersing tp dia org Kelantan...sayang kami hanya sempat beberapa bulan je dgn ustazah huhu

wani&kawan2 bergambar dgn ustazah

Ustazah Mariam

 Majlis Perpisahan Ustazah Mariam jam 3ptg Ahad 17 April 2011 di ground floor Blok F

nilah jiran baru kita kat Mersing ni...

wife Pengarah berucap....best gak masa ni dgr yg sabtu ahad gym dlm ilp ni dibukak utk isteri2 staff....yeehaa...& jugak sabtu ahad jugak nanti akan diadakan kelas memasak dlm kuarters ni je..

wani&the gang

ibu bawak simple ciskek je 2bj...coz sng sabtu ptg tu kami baru balik dr JB malam tu terus proses ini kek..baru best makan sesejuk & satu lagi ahad tu xder letrik jd kenalah buat awai2
 kek ni jugak telah membuat kontrobesi tau...huhu semua duk suh bg tau wat camno..alahai ni wat den lomah..jd dorang apalagik..dah isu kelas memasak time tu..langsung dorang suh ibu masukkan resepi ni utk kelas tu...huhu oh tidakkkk....


 
 

3 comments:

znurul said...

cakap le itu resepi rahsia...ayoo nanti camno ibu nak biz camni...

Liz@ n H@ris said...

wah bestnye ade kelas masak2...nak join gak leh x,....:)

erynonelove said...

itu sudah bagus bah...