Followers

Wednesday, August 26, 2009

::SURPRISE hari ini::


tgk tu jam kul baper?tetiba ada despatch dtg umah aku..terkezut gak aku..igt parcel dr ila sampai tp aku kasik address opis laki aku..tercegat aku dpn pintu tgk mat despatch tu..pastu despatch tu ckp betul tak ni umah wan hazirah...aku ni memikir jap igt salah umah..tp cam pernah dgr lak nama tu..eh rupanya nama anak aku lah...baru lah aku kluar pi kat gate.pas2 despatch tu bg tau ni dari mazlin..mikir pulak aku rasanya tu nama alyn..huhu a'ah betul lah alyn..
TQ alyn...rupanya alyn kasik present untuk ira....TQ SO MUCH ALYN..ko mmg buat surprise kat aku sampai nama anak aku sndri aku leh lupa...wakaka






ira cakap 'TQ AUNTY ALYN'




kbetulan dr tghr si ira ni x tido...cam tau2 je nak dpt present hehe

Ptg tu pulak aku bawak ira pi klinik coz dia kolik...sian sesgt..sampai muntah susu.memula tkt gak nk gi klinik musim skrg ni bwk bb.jd pegilah klinik yg mahal sket,c2 mmg x ramai org.sampai2 kat klinik pon mmg lengang coz dh dkt dgn waktu klinik tu nak tutup.Alhamdulillah doc ckp ira ni kolik biasa je....coz ira pon BF jd x perlu risau...&..hari ni hari ke 18..ira timbang berat dia dah 4.8kg.insyaAllah cpt2 ira sembuh b4 blk kg..takut gak nti muntah2 dlm flight haru ibu nanti...huhu


ira dah kena mkn ubt..sib baik 1jenis jer..


3 comments:

Aellynn Darlene said...

hehehheheee

mmg nk bagi SURPRISED pown...

nanti bb ira dtg KL, jumpa aunty pakai baju aunty kasik okeh!!

FaizAmYAirieL said...

lawo baju gegirl ko beli utk ira alyn..nnt kasi gegirl aku jgk erk..kahhhh....ira dah beso dah 4.8kg...minum susu ibu banyak2 lg erk..

erynonelove said...

skejap je dah sekilo naik berat badan ira...semangat sungguh si ira ni..