Followers

Wednesday, August 12, 2009

::WELCOME TO THE NEW WORLD::

ALHAMDULILLAH....aku selamat melahirkan anak ke3 aku...baby girl on 09/08/09@9.18am..berat nya 3.8kg....namanya smlm br confirm...WAN HAZIRAH IRSALINA...aku bersyukur sesangat kali ni aku bersalin normal tanpa bantuan vacum seperti anak 1st&2nd aku...jd x kena gunting&jahit pn sket je...alhamdulillah...ni aku dlm pntg sendiri senang untuk aku bergerak2 coz x rasa sakit jahitan tu...bersyukur sesangat..ni dlu yer gambar baby aku ...nti aku update lagi &citer kan experience aku kali ni push baby yg deboom ni...hehe tungguuuuu..







22 comments:

erynonelove said...

Baru buleh tengok mata..smalam tido jer yer..

saveme_zero said...

ummahhh..ummahhhh...hehehehe. gembolnya pipi..huhu..geramm weii. tahniah & selamt berpantang

MUMMY ILA said...

comel deboommm tol..iskh ni x sabo nak jumpa. raya nanti dtg umah ye. aku nak gomol budak debab ni.!!!

Nur Syafawati said...

eeee..bulatnyer pipi dia..rase nak kemam2 jer..kahhhhh...sedap nama dia...slamat ber pantang kak..

Anonymous said...

tahniah kak...geramnyer tgk si ira ni..bolat...-lyana-

znurul said...

bulat gettei..

oYa said...

huhuhuhuh...tomel2..n very the tembam... tahniah kak n selamat berpantang

~chekuna~ said...

tomeinya very very tembam...
tahniah...selamat berpantang..:)

ai said...

Congrates Irma!!!

Uiiiiiii! molatnye dia! Semangat! Sihat! Geram aku tengok... :P

Selamat berpantang k...

FaizAmYAirieL said...

congrates kak irma..at last...beshnye gegirl..semangat..smg aku pon dapat gegirl..ngeee

nasz said...

wah, tembam nye anak ko kak ima, comel sgt...

tahniah n selamat berpantang ye

Bibu said...

huhuhu mmg sgt debom..ikot muke ko irma!bolat hehehe

Reena said...

tahniah...semalat berpantang..comelnyer...

elly @ suely said...

alhamdulillah... dpt gk merasa senang bersalin ye kak... bb akk memg debooommmm la... montel hehhe

leily said...

ima..congrat..
wooo, beso bejalo anak mu kali ni, mcm umo 3 bln doh.. struggle r mu nok bulih kuo ni, 3.8kg tu tanpa vacum.. addoyy... takot plak wasse dengo..mcD banok x agi taw..

el said...

eeeee geramler tgk
kakkk..amek ko 3.8
tp sng ye..hehehe
alhamdulilahhhhhhh
pantang elok2 eh
haiii tgk bby ni rs nak bb lg
tp x serik2 pun aku kahhhh

eLYies said...

goramnyaaaaaaaaaaaaaaa..tombam...i likeeeeeeeeee...sesuai la nagn BF dia..hahahhaha...mu'izz sama tombam

ZiE FAUZi said...

tombamnyer...comel sgt2..

noreen-bulan said...

semangat nya dia....
cun..cun..cun..

strawberi @ mamadira said...

tahniah !!!.... comel and tembam tul baby yer..selamat berpantang..and take care.

julia jus said...

ho..baru napok dia buka mata.mcm jepun ni...adik kak wani ni.

ieda said...

tahniah kak irma...bambamnyer bb akak..