Followers

Sunday, August 02, 2009

::LAWATAN KE MINI ZOO::

Pagi semalam aku ikut rombongan lawatan tadika anak aku ke mini zoo..kira jauh jugak lah dr bandar sdkn ni.boleh tahan nakal bebudak ni kan..camner lah org jadi cikgu tadika ni...huhu kalo aku agknya dh lama resign...wakaka..ni kira zoo biasa2 je..x byk yg menarik sesajer kasik budak2 ni suka2...kepada kekawan yg tringin nk tgk perot aku skrg...38w++ boleh layanzzzz....gambar2 ni..kalo nak tau ibu peknen yg free hair tu pon due date betul2 sama dgn aku...haha beza kan perot kami...wakaka


kaum2 ibu yg turut serta


syoknya sembang


sian bebudak ni makan kat bawah jer...huhu


ikan je yg banyak kat cni...


hah nilah spesies yg banyak kat mini zoo ni...haha


sonok bangat si wani


adik pon tumpang gumbira..main x henggat


aik...ibu pon naik syiok gak ker??

nota kaki : ;) tgh upload gambar2 ni perot meragam lak..jd mood xde..layan jelah yg ada yer..huhu




4 comments:

erynonelove said...

wah nampaknya ibu2 yg syiok lebih tu drp anak2..haha..

znurul said...

ibu2 terlepas kandang tu...haha..jangan mare

el said...

sib bek x beranak kat situ..kahhhh xcited tol si mama nye...
sweet la kak irma pki bju biru tu

julia jus said...

comel ibu irma kita...molek jugak byk jalan2 dkt2 nk branok ni.