Followers

Friday, January 08, 2010

~tak tau tajuk lah....ermm..~

hari ni Jumaat asif leh pakai baju melayu pi skolah...dgn bj melayu ni gaklah leh kami pujuk...coz bgn tido pg td dia ckp dia cuti...huhu..pas2 abah dia pujuk2..& abah pakai baju melayu yg sedondon dgn asif tu jugak pi opis..ok je asif bgn nak mandi pi skolah lps abah pujuk..nasib baik...




Hari ni wani suh pegi sekolah dia....katanya cikgu nak kasik buku & sign buku ...kami pon x faham sign buku aper...agknya buku rekod kot..coz smlm dia ada exam utk tentukan kelas..jd dalam kul 10pg pegi lah kami 3branak ..aku pon semangat waja gak lah nk tgk anak aku di sekolah...ni pes time okay..aku pi sekolah dia huhu....ms 1st day skul aku xleh pegi...
huh..sampai sekolah rupanya ambik buku je..x der sign buku rekod pon..kira sign utk rcvd buku jelah...tapiiiii...buku2 tu aku dah ambik b4 bukak sekolah..tu utk org yg belum ambik je...
aduyai...penat je aku&ira bersiap...termenung jap aku laki bini kat c2 nak ke mana lg..wani balik hr ni kol 11pg..asif balik kol 11.30pg..jam baru pukul 10 lebih sket..
maka kami pegilah ke cni...

kedai ni kedai 'secret' tau....haha kedai yg wani&asif x boleh pegi..bahayer...mmg masa 2org ni xder je aku pegi..jd nilah masanya...nak snap gambo kedai pon x brani...hehe tgk plastic jelah eh...takut 2org tu nmpk kan parah..haha

jeng..jeng..jeng..maka terbeli lah di bawah ini...tq abah...
cik nuruuuuuulllll.....demi projek kita ba....haha


ira buat perasmian..haha




cam tido buat2 je kan....hehe

pas2 dapat lak voucher2 ni..byk lak tu..ada yg leh dpt free tau...tp ada date dia utk di tuntut..maka ibu menyimpan hasrat lg lah ke sana utk grab brg2 yg ibu nak tu ada disc..hehe


hah..ni gambor org keletihan pegi skolah....dah lah pakai sluar tido..terbalik lak tu...huhu
tengah main2 tertido ats meja...asif..asif...


4 comments:

A.I said...

Alahaiiiiiiiiii...sian dia tertido atas meja!

fazilzura said...

mak aiii siap atas meja pun lelap ..

** tingat akil , dia pun leh tido di mana2

erynonelove said...

wah projek juta nampak gaya tu..projek apa tu cheese tart ke..hehe.

znurul said...

ni kena make sure jalan ni..kurang2 dpt cover kos car seat ira..hehhe..apalagi cik ima?jommmmmmmms