Followers

Tuesday, January 26, 2010

~MATA dah pegi sekolah~

Selasa minggu lepas..wani balik sekolah bagi tau yg spek dia patah...aduhai geram je dengar...bukan murah2 tu nak oi...dia bg tau kawan dia yg patah kan.aku tanya2 lah camner leh patah.dia ckp kawan dia nk try pakai..masa nak pakai tulah patah...aku rasa mesti budak tu tarik kuat sgt kot...coz kalo ikut spek wani ni yg frame tepi tu flexible..agknya budak tu jakun nengok benda tu leh kangkang kan lagi...tu yg dia kangkang kan lagi...sesajer lah aku ckp dgn wani suh bg tau kawan dia tu...aku nak suh mintak ganti balik....kah3...wani pegi bg tau betul2..ni dialog yg wani cerita pada aku

wani: shenon,mamak(emak) ku marah spek ku patah.mamak ku suruh ganti balik
kawan2 wani yg lain: nah....matilah kamu shenon..mamak si wani marah itu
shenon: alamak...matilah aku ndada duit..

Kelmarin lah baru wani start pakai balik spek dia tu coz minggu lepas abah sakit gigi..jd x terpegi lah baiki spek tu...hari ahad baru ni baru pi baiki...sib baik leh baiki...tu pon x der yg sesuai..jd kena pakai joint besi...jd panjang lah sket bhgn yg sangkut kat telinga tu..janggal lah sket nmpk spek wani skrg...yg penting FREE je...haha nasib baik...




3 comments:

[I][T][A] said...

Wani memang pakai spek yer bila gi sekolah...

A.I said...

ekekeke...tau plak takot kawan dia tu ye? tu kalau aku, harus le aku ngamok. yelah, duit lagik! sib bek free je tu (^_^)

ILA HAFIZ said...

perghh wani sure terror ckp sabahan. ndadapa bahhh... hehe