Followers

Thursday, February 24, 2011

~Hari sakit sedunia....~

 Hari ni Wani x pegi skolah....coz smlm pon cikgu kol suh ambik dia sakit kepala....jd hr ni suh dia rest...minggu ni ibu&abah asyik bermesra je dgn cikgu...asif sorang jelah pi skolah....sib baik ok...takut dia pon x nak pi skolah....tp dlm kete dtg gak lah poyonya jap abah cerita..."bah,panas lah badan asif ni...hah kat kepala pon panas gak"...abah dia ni rasa lah badan dia tu panas ke tak..."ermmm tak panas pon"...eh dia jawab balik "eh panas ni bah.."...abah tau apa nk jawab "oo...panas...dah nk wat camner yerk...kita pegi HOSPITAL lah kalo camtu" asif pon cpt2 jawab "eh tak nak...tak nak" hehe...budak2 ni kalo dgr HOSPITAL mmg kalah sikit banding KLINIK...hehe
Bukan wani je sakit kepala ....hari ni pon ibu kena gak....aduh...bergegar dunia rasanya...sakit kepala ni..ni pon nyut2 masih terasa lg sikit...tp apakan daya gagah kan jugak...sbb td nak sediakan dinner...
Esok abah xder for 3days huhu...semoga wani&ibu cepat2 sembuh lah...

2 comments:

znurul said...

turn ibu lak ke kena tinggal?abah "keluar 3 hari" ker? hehe..

Liz@ n H@ris said...

same le kite kene tgl ye...