Followers

Saturday, February 26, 2011

~Nak kasik CLEAR~


As-salam...
semalam duk ngadap depan ni..sambil2 lah ibu belek nuffnang tu...tuptup...tertengok kat 1 of nuffnangers yg baca blog ibu....ai rasa cam kenal je tgk pic nya..urrmm mmg betul..
tq so much kerana dia sudi menjenguk blog ibu ni...walaupun secara silence reader...xder tinggalkn jejak...
dah terlanjur akak jenguk ke cni...ermmm kalo tak salah dia layak utk dipanggil kakak lah coz perbezaan umur kami...
urrmmm rasanya x elok kalo ibu mention kan her name kat sini...coz kalo di kalangan bloggers ni selalunya pi mai..pi mai tang tu gak...ok..kat cni irma nak jernih kan keadaan yg keruh sblm ni..dipendekkan cerita ..irma mintak maaf kalo selama ni irma membuatkan akak prasangka..mmg siapa tak sayang suami kan..honestly juz dlm friendlist FB,mmg xlebih dari tu...FYI irma tak pernah nak kacau rumahtangga org sebab irma pon ada rumahtangga sendiri yg perlu dijaga..&tak pernah nak belah bagi kasih sayang yg selama ni irma dpt dr hubby irma..

nilah my Lovely hubby...insyaAllah cinta kami x pernah berbelah bahagi

irma pon harap akak tak der prasangka lagi pada suami akak.sekurang2 nya akak selidik dulu sebelum bertindak.irma pon dah maafkan akak walaupon pahit&berat jugak utk irma hadapi apabila org panggil kita "BETINA" kan..nmpk jahat sgt..nak2 kita ni sesama Islam..kata2 pon mestilah beradab.alhamdulillah masa tu hubby irma pon ada skali,dia pon tgk kata2 tu semua&irma gunakan akal dan fikiran anugerah dr DIA ni...supaya irma pon tak naik melenting.hubby pon suh diam kan diri je.org kalo tgh marah..kita + lagi mmg lah nanti akak akan jd makin panas..jd irma bertindak professional dgn block kat semua dr FB.Irma x pernah nak jdkan FB tu sebagai medium utk kacau rumahtangga org...x pernah secebis pon utk berniat jahat...nauzubillah,mintak dijauhkan..friendlist dlm FB irma pon hubby kenal even X-boyfriend ke..mmg dia tau semua tu.
harap semua ni dapat CLEAR kan semua nya...dan semoga kita menjadi sahabat bukan musuh..sesama lah kita mendoakan kebahagiaan utk family kita&jauhkan kita dari sifat syak wasangka...insyaAllah..amin

  Alhamdulillah....di atas kurniaan Mu...insyaAllah aku akan sentiasa menjaga harta dr Mu ini hingga akhir hayat ku...

3 comments:

danishfamily said...

byk2 bersabar cik ima

irma said...

tq cik su...mmg bawak byk2 bersabar dah ni..hihi

Liz@ n H@ris said...

sabar2...yg baik jadikan teladan..yg buruk jadikan sempadan...