Followers

Saturday, February 26, 2011

~Kena sembur~


Petang td anak2 ibu diperintah berkurung...smlm dah ada yg boleh hadiah jadi sendiri mau hengngat lah yer..
tgh duk berkurung tu dgr org duk sembur nyamuk aedes tu...rupa2nya jiran dpn umah kami ni anak dia suspect denggi..jadi setiap tingkat ni kena sembur tau..jd budak2 ni tgk ikut sliding door jelah..




budak2 ni dah duk hitung hari...suka dah esok abah nak balik...tp korang jgn lupa yer...ni abah pi camping okay...xder buah2 tgn utk korang..abah masuk utan bukan masuk bandar..hehe jd jgn sebok nunggu itu ini...yg semestinya abah bawak balik buah tangan utk ibu je...apa lagi kalo baju2 kotor...huhu

*ptg td abah kol lps jungle tracking,katanya penat sesangat lebih kurang cam naik gunung kinabalu je..jd ibu nasihat lah abah 'xper lah dah suh stop lah tu usia makin meningkat' hehe...abah pon mengiyakan statement ibu tu gak..haha

2 comments:

znurul said...

tu la abah pun, dah lanjut usia nya...agak2 la lenkali ye..hehehe

eLYies said...

nasib baik ade sembur nyamuk...hish..bahaya kalo kena demam denggi ni!