Followers

Tuesday, July 19, 2011

~Citer Basi~

Ni sebenarnya citer basi...xper dr xder haha....last weekend punya citer kalo tak silap lah...kami gilo mkn duyan...haha abah lah entah naper dtg angin ikut member dia pi beli duyan..ibu,wani&ira tak ikut...hero2 je pegi..kat gerai jual duyan tu kwn abah,abah&asif dah rembat 7bj duyan....betapa byk asif mkn sampai surrender dgn abah dia nk stop..coz perut dh full...kowang tau...3bj je dorang wat balik duyan...bertuah!..asif mmg boleh jawab tak nak coz dah muak mkn..ermm belom ernah asif camni tau..maka ibu dgn wani rembat 3bj tu..dan dan tu jugak habis..ngeh3..nk wat camner antu duyan...ira lom bleh join the club coz dia geli lembik2 tu tp kalo ibu suap sikit2 ok je..tang pegang tu dia x gemor..dia kutip biji lps org mkn tu je jilat haha cian....ni belah ptg

maghribnya pulak jiran ada antar lg 2biji..dorang br balik kebun...
maka lg 2bijik ni kami layan keesokkan nya lah......dlm fridge siap ada 3bekas tempoyak....tp skrg dh tinggal 1 bekas je coz 2bekas lg dah licin...ngeh3..

ni anak dara ibu..mmg sgt antu duyan...tu biji duyan satu tu kat dpn dia....simpan nk tanam duyan katanya...sng nk makan duyan...huhu..tualah nk nunggu...
 

 

2 comments:

MaMa NuRuL said...

perhhhh bestnya.

makdara TERdiva said...

pokok duyan kat umah kita x berbuah..huhu