Followers

Friday, July 29, 2011

~Keputusan Drastik~

 Tengahari smlm wani balik skul bawak balik surat yg cuti yg larian 1mesia hari tu,sekolah nya replace ke hr selasa depan 2/8 ni.....maka yahuuuuu isnin johor mmg cuti utk 1 Ramadhan....maka cutinya sabtu,ahad,isnin&selasa....

Dengan itu tgh malam semalam abah wat keputusan ajak balik KB..coz nk pose di kg....thn ni lak insyaAllah raya di KMN dlu maka tak sempat abah nk puasa di kg nya....

Oleh itu pg ni ibu bertungkus lumus lah nk packing..insyaAllah tghr ni nak bertolak balik...sib baik pg smlm ibu dah settle mop umah&basuh kedua2 bilik air....perhhh lega sikit xder lah penat sgt ibu nk settle bab umah ni b4 balik kg.x sabar gak ni leh tgk anak sedara baru ku IRBAH TAZMEEN...

yok packing yok....

::pg td ada org kasik duyan 4bj,fresh dari kebun..ai masa biler nak makan ni...ermm maybe rezeki jiran2 kot...::


3 comments:

el said...

kak..kak dah dok kt johor ke?
dah x dok kt sn eh..
wah belum pape lg dah balik raya
hahahahah sakan raya eh
hati2 balik kpg eh

danishfamily said...

bestnyer blk kg yer...

fazilzura said...

wah2 besh nye hang dpt coti lelama yeeeee

* eh hang dh dok johor ye?